Metarizza

Pitanja i odgovori

Za koliko osoba je potrebna hrana?

Koliko pice trebate za vaš događaj zavisi od nekoliko faktora. Za opuštenija okupljanja, obično se računa 2-3 parčeta po osobi. Za svečanije događaje, možda će biti potrebno 3-4 parčeta. Takođe, razmotrite sastav grupe i druge poslužene priloge. Bolje je malo više nego premalo, ali pazite da ne preterate. Ako niste sigurni kontaktirajte nas za savet.

Rezervacije?

Da bismo vam omogućili glatko iskustvo naručivanja pica za vašu rezervaciju, preporučujemo da rezervišete pice barem 24 sata unapred kako bismo imali dovoljno vremena da pripremimo sve potrebno.

Da li želite vise pica u jednoj metarskoj?

Postoji mogućnost tri pice u jednoj. Metarska pice je 100x40cm veličine. Može se staviti kombinacije tri u jednoj. Primer Kaprićoza, Beogradska, Margarita. Kontaktirajte nas za savet.

Za koliko ljudi je metarska pica?

Iz našeg iskustva metarska pica može da zadovolji 5 do 7 odraslih osoba. Zavisi od više faktora. Najbolje bi bilo da proverite sa nama pre poručivanja.

Dostava?

Vršimo dostavu samo u Beogradu. Od 1 do 3km udaljenosti je 100 RSD dostava.. Od 3 do 6km je 200 RSD. Od 6 do 9km je 300 RSD. Od 9 do 12km je 500 RSD.

Lokacija?

Trenutno nas možete naći na jednoj lokaciji: Mis Irbijeva 2J, Beograd. Na kontakt stranici imate mapu sa tačnom lokacijom picerije.      

Metar pica?

Šta je metar pica?

Metarska pica je 100x40cm u dimenzijama. Prilagodjena je za 5-7 odraslih osoba ili 8 dece.

Napravi sam svoju metarsku picu opcijom 3 u 1. Ubacujete 3 postojeće pice u jednu metarsku. Naplaćuje se najskuplja od tri kombinacije.

Zatvori
Zatvori
Zatvori
Korpa